White Matter Full Colour Logo

r+ KOH RONG

Koh Rong, Cambodia

work / r+ koh rong

Size:

29 ha

Year:

2022

Status:

In Progress
r+ koh rong sits on an elevated site with sloping terrain that yields panoramic views. The villas utilise the Prefabricated Prefinished Volumetric Construction (PPVC) method to ensure minimal onsite disturbance and a light footprint. Employing a steel structure with modular accommodation units, they are arranged to minimise felling of pre-existing trees in the course of construction.

An elegant glass spiral staircase connects the three levels of each villa. The topmost level comprises a cantilevered lounge and dining area flanked by full-height windows to draw in breathtaking views. The studios and suites below are nestled amidst nature, opening out to decks and private lap pools.
crossmenuarrow-leftarrow-right